Om Morup Classic Cars

Allt startade med kärlek till bilar

Morten Geirholt driver Morup Classic Cars och han har alltid varit en sann entusiast av gamla bilar. Morten kommer ursprungligen från Norge men har bott i Strömstad där han varit verksam inom byggbranschen.  När stressen och livet tog en annan vändning valde han och hans kärlek Elena att flytta till kusten och hit till Askhult Gård som ligger utanför Falkenberg.

Inte bara bilförsäljning

Askhult Gård är en plats med lantlig charm och lugn atmosfär. Att komma hit är en upplevelse oavsett om ditt ärende är att köpa bilar eller att bara besöka oss för en kopp kaffe och bulle. Våra marker runt gården gör det möjligt för större bilträffar utställningar och andra evenemang för bilentusiaster.

Från Cadillac till corvette

Bilarna vi säljer importeras från USA och kontakter ute i Europa. Här hittar du bilar av alla prisklasser och årsmodeller från klassiska bilmodeller som är i topptrim till de som behöver extra kärlek och handlag. Modellerna är övervägande amerikanare men bli inte förvånad om det står en Volvo amazon som väntar på en ny ägare eller en porsche 911 färdig att skära kurvorna med.

Bilmekaniker & hög service

Vi ser alltid till att ha ett brett sortiment av bilar och även släpkärror. Hos oss kan du även lämna in din bil för att få den fixad av våra duktiga och erfarna mekaniker. För oss är du viktig som kund och vi ser alltid till att du ska få bästa service och känna dig trygg med ditt köp och vi bistår gärna med rådgivning och vägledning gällande dig och din bil. För vi älskar klassiska bilar och brinner för de som gör detsamma.